четвъртък, 7 юни 2012 г.

Samsung Galaxy S3 най-сетне и на българският пазар


       Новото бижу в колекцията на Samsung, а именно Samsung Galaxy S3 i9300 вече е достъпен и на бъгарският пазар. Това е страхотна новина за любителите на най-новите gsm апарати.
       
       След като за него се изписа и изговори толкова много, ето че дойде момента, в който можем да му се порадваме. А наистина Galaxy S3 има какво да предложи. Многобройните слухове и догадки предшестващи неговата поява се оказаха до голяма степен верни. Samsung Galaxy S3 действително може да бъде наречен най-добрият сред Android смартфоните на пазара в момента.

       Сред иновациите в новият смартфон, правещи най – добро впечатление са технологиите Direct Call и Smart Stay.

       Широкият 4.8 инча Super Amoled екран, четириядреният 1.4 GHz процесор, последната версия операционна система на Android, 8MP задна камера и още куп впечатляващи характеристики на Samsung Galaxy S3 са в състояние да подтикнат и най – претенциозните любители на смартфони  да въздъхнат със задоволство.

       Цената, на която можете да получите Samsung Galaxy S3 е мога да кажа много добра като се има предвид какво получавате срещу нея. Все пак ще имате телефон, който ще събира погледите на всички около вас и то с право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар